urban leafs

Aanleg:


Of u nu een hele nieuwe tuin wilt creëren of een bestaande tuin wilt vernieuwen. Urban Leafs staat klaar om u te helpen uw droomtuin te realiseren.


Onderhoud:


Wenst u het periodiek onderhoud van uw tuin uit te besteden zodat u steeds zorgeloos kan genieten van uw nette tuin? Dat kan! En dit zowel op afroep als met jaarcontracten. Wenst u meer uitleg over jaarcontracten, voel u vrij ons te contacteren.


Boomverzorging:


Bij Urban Leafs zijn we gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen. Dit zowel in stadstuintjes, als grotere projecten.  Afhankelijk van uw tuin en in samenspraak kan er besloten worden om gebruik te maken van een hoogtewerker of wordt er geklommen volgens de technieken aangeleerd als European Tree Worker.


Omheiningen:


Wij plaatsen alle soorten omheiningen (draad, hout, composiet etc). Daarvoor werken wij samen met vaste leveranciers die topkwaliteit leveren. Zo heeft u steeds het beste materiaal voor de beste prijs.


Ziekten en plagen:


Wij zijn in het bezit van een fytolicentie zodat wij ziekten en plagen in uw tuin kunnen helpen bestrijden. Daarbij proberen we steeds milieuvriendelijk en ecologisch te werk te gaan.unsplash